menu button
سبد خرید شما

PDF

نسخه پي دي اف شماره 441

نسخه پي دي اف شماره 441

 

مجله موفقيت شماره 441 منتشر شد

شماره 441 مجله موفقيت همزمان با سالگرد مهسا اميني با پرونده‌اي درباره زندگي منتشر شد، اين شماره پرونده ويژه مجله موفقيت به مطالبه زندگي اختصاص داشت و در بخش‌هاي زندگي و کار و پلاس مجله موفقيت نيز مطالب متنوع ديگري تدارک ديده شد.

پرونده ويژه مجله موفقيت

1-در بخش پرونده ويژه مجله موفقيت به زندگي پرداختيم، يک سال از مرگ مهسا اميني گذشت؛ پي‌آيند مرگ مهسا اميني يک جنبش اعتراضي در ايران شکل گرفت و مطالبه‌هاي متعددي در شعارها و گفته‌هاي معترضان پيش کشيده شد. عمده‌ي مطالبه‌ي معترضان هم در شعار «زن، زندگي و آزادي» بازتاب يافت.

طي يک سال گذشته، رسانه‌هاي مختلف در گفت‌وگو با جامعه‌شناسان، فعالان مدني، مقام‌هاي مسئول و ... در تحليل و چرايي آنچه بعد از مرگ مهسا اميني از سر گذشت سخن گفتند و عمده‌ي تحليل‌ها حول‌و‌حوش مطالبه‌ي زن‌‌ها، آزادي بيان، حق اعتراض و... رقم خورد و کمتر پرسش از آن شد که چگونه «زندگي» در کانون مطالبه‌ي شهروندان قرار گرفت؟

در اين نوشتار و همچنين مصاحبه با دکتر «ناصر فکوهي» و «مصطفي مهرآيين» سعي شده تا به مفهوم زندگي و انتظار شهروندان ايراني از زندگي نوري بتابانيم.

مصاحبه با دکتر ناصر فکوهي

ناصر فکوهي در مصاحبه درباره مطالبه زندگي، از ايده اميد سخن گفت و اذعان داشت؛ «ما فکر مي‌کنيم اميدواري يک بحث اخلاقي است. اما اينطور نيست و امري است بيولوژيک به قدر نفس کشيدن.

همين اکسيژني که نفس مي‌کشيد اگر قطع شود ? دقيقه بعد مي‌ميريد. ولي فکر مي‌کنيد نا‌اميدي مشکلي نيست؟ نااميدي هم فرد را مي‌کشد.

 

اميد نياز حياتي ما

براي اين نياز، هر کسي مي‌تواند راهي داشته باشد. يکي ممکن است راهش اين باشد که بگويد تا وقتي شرايط اين است از شهر به روستا و پيش پدر و مادرم مي‌روم. به هيچ کسي هم کاري ندارم. زراعت مي‌کنم. چون آنجا اميدم بيشتر است.

يکي ديگر ممکن است بگويد که در خانه مي‌نشينم و کتاب ?? جلدي مي‌نويسم.»

مصاحبه با مصطفي مهرآيين

همچنين مصطفي مهرآيين در مصاحبه‌اي درباره فهم ايراني‌ها از زندگي معتقد است کنشگري زن‌ها بن‌بست‌شکن است و عنوان مي‌کند « زماني شما در شعر فروغ هم اين را مي‌بينيد.

مسئله زن در شعر فروغ

فروغِ شعر ديوار، اسير و عصيان، فروغي است که با مسائل شخصي خود درگير است، اگرچه به زيبايي آن‌ها را بيان مي‌کند.

اما در مجموعه‌ي تولدي ديگر و ايمان بياوريم به آغاز فصل سرد، فروغي اجتماعي است که مسئله‌ي زن را از مسائل شخصي خود تبديل به مسائل اجتماعي مي‌کند و از يک زن کاملا گرفتار در بستر اجتماع حرف مي‌زند.

جنبش زنان بعد از مرگ مهسا اميني

اين جنبش هم همين را به ما نشان داد که زنان جامعه‌ي ما، همين زنان معمول خانه‌دار ما، همين قدر که گرفتار مسائل فردي از پوشاک و آرايش و يخچال و تميزي خانه و روابط عاطفي و فرزند‌داري و روابط همسري هستند، به همين قدر هم به اين مسائل به شکل اجتماعي نگاه مي‌کنند. اين مسائل را لزوما مسائل فردي نمي‌دانند و در سطح خانواده قضاوت نمي‌کنند.

زماني وقتي مردي ناتوان بود مي‌گفتند تو بي‌عرضه‌اي. اما الان مي‌گويند اين مرد چه کار کند؟ بيکار است و دارد تلاشش را مي‌کند و شغل در جامعه وجود ندارد! اقتصاد اين جامعه فرو‌پاشيده است.

تاثيرات جنبش مهسا اميني بر جامعه ايران

در جامعه‌ي ما اين اتفاق نه‌فقط در حوزه‌ي زنان و خانواده، بلکه در سطح معرفت ما رخ داده است. ما به لحاظ معرفتي در اين جنبش يک حرکت صد ساله‌ي عميق فکري را طي کرده‌ايم. از خيلي چيزها گذر کرديم. از قدسيت و تقدس و حدود تفکري که براي ما تعيين شده بود که فقط در اين حدود مي‌توانيم بينديشيم، فراتر رفتيم.

متن کامل اين دو مصاحبه آگاهي بخش را در بخش پرونده ويژه مجله موفقيت بخوانيد.

بخش زندگي مجله موفقيت

در بخش زندگي مجله موفقيت با توجه به موج مهاجرت گسترده ايراني‌ها به موضوع مهاجرت و چالش‌هاي آن پرداختيم.

همچنين الهام فلاح، با روايتي از تجربه‌هاي مادري، تهمينه مفيدي با روايت‌هايي از بيماري اختلال دو قطبي چالش‌هاي زيست زن‌هاي ايراني را پيش‌روي مخاطب‌هاي قرار مي‌دهد.

عاشقي در پاييز

براي آن دست مخاطب‌هاي عاشق مسلکي که دل در گروه پاييز دارند هم به روايت فصل عاشقي پرداختيم و تاثير فصل پاييز بر روابط عاطفي را بررسي کرديم. شايد جالب باشد بدانيد که تحقيقات نشان داده روابط و دوستي‌هاي عاطفي که در فصل پاييز آغاز مي‌شود حدود 30 درصد بيشتر از فصل‌هاي ديگر ممکن است پايدار بمانند.

اما چرا دسته‌ي زيادي از اين رابطه‌هاي عاشقانه با شروع بهار و تابستان به پايان مي‌رسد؟ اين هم پاسخ مشخصي دارد؛ زيرا هر چقدر اين نياز شديدتر باشد، تصميم‌گيري سطحي‌تر مي‌شود.

پايين آمدن استانداردهاي ازدواج در پاييز!

افراد در اين فصل به دليل حس غم و نياز استاندارهاي خود را براي ازدواج يا انتخاب شريک عاطفي، در حد داشتن يک همراه براي اوقات فراغت و تنهايي پايين مي‌آورند.

بعد از گذراندن اين مدت و کمرنگ‌شدن نياز به پناه‌گرفتن با فردي امن و ترس از احساس تنهايي، دوباره ملاک‌هاي واقعي يا اهداف مهم‌تر پررنگ مي‌شود.

بخش کار مجله موفقيت

مطالب بخش کار مجله موفقيت مانند شماره‌هاي پيشين با روايت داستان يک برند آغاز مي‌شود و در اين شماره به سراغ داستان برند BMW رفته‌ايم. فراز و فرودهاي اين کمپاني مطرح خودروسازي جهان را بررسي کرديم.

در بخشي از روايت داستان برند BMW آمده است؛ «سلطنت BMW در صنعت خودروهاي لوکس گواهي است بر تعهد تزلزل‌ناپذير آن به نوآوري، طراحي و عملکرد. بي‌ام‌دبليو از نقطه‌ي آغاز به‌عنوان توليدکننده‌ي موتور هواپيما تا جايگاه امروزي‌اش به‌عنوان يک برند جهاني در ميان خودروهاي لوکس، به‌طور مداوم مرزها را جابه‌جا کرده و استانداردهاي جديدي را تعيين کرده است. اين تنها تفکر و خط مشي‌اي است که در ميان همه‌ي مديران و سياست‌گذاران اين مجموعه به‌صورت جدي دنبال شده است.»

 

مطالب متنوع ديگري درباره شب‌کاري، محاسبه ثروت‌ خالص و ... در اين شماره از بخش کار مجله موفقيت ارائه شده است.

 

 

بخش موفقيت پلاس مجله موفقيت

سرانجام در بخش موفقيت پلاس مجله موفقيت نيز داستان‌هاي متنوع و جذاب، تحليل روانشناختي فيلم نهنگ و نيز مقاله‌اي درباره زوال عقل ارائه ش شده است.

 

 

شما مي‌توانيد با خريد اشتراک مجله موفقيت و بهره‌مندي از مزاياي ويژه آن، هر ماه موفقيت را درب منزل يا محل کارتان تحويل بگيريد.

موفقيت حق شماست+×

 

 

footer background